Hlavní obsah

K řidičce na Karvinsku si do auta přisedl lupič a sebral jí 400 tisíc

Novinky, luh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Orlová-Lutyně

Moravskoslezští kriminalisté řeší případ loupeže v Orlové-Lutyni. Pachatel nastoupil do auta k ženě, kde ji z kabelky ukradl hotovost - více než 400 tisíc korun. Incident se stal již v červnu, mluvčí policie Miroslav Kolátek o něm informoval v pátek. Současně požádal veřejnost o pomoc při pátrání po pachateli.

BEZ KOMENTÁŘE: Podezřelého z loupeže zachytila bezpečnostní kameraVideo: Policie ČR

 
Článek

Případ se stal 6. června na ulici Osvobození v Orlové-Lutyni. Lupič podle policie nastoupil k ženě do auta, ohrožoval ji nožem a požadoval po ní obsah kabelky, ve které měla velkou hotovost.

Muž byl ve věku okolo 30 až 40 let, vyšší atletické postavy. Na hlavě měl kšiltovou čepici tmavé barvy, sluneční brýle na očích a tmavou mikinu se zeleným nápisem, přičemž límec mikiny měl vytáhlý až k obličeji. Na rukou měl pletené rukavice.

Policie se nyní obrací na veřejnost se žádostí o pomoc. „Jakékoliv informace k této osobě přijme policie telefonicky na čísle 974 744 618. Informace mohou občané volat i na bezplatnou linku 158,“ uvedl mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám