Hlavní obsah

Mladík si ženu natáčel na toaletě v nákupním centru, hrozí mu trest za výtržnictví

Právo, Miroslav Homola
Brno

Hodně nepříjemný zážitek má z návštěvy záchodu v obchodním centru žena v Brně. Z vedlejší kabinky ji pod dělicí příčkou natáčel mobilem muž. Policistům se jej nakonec podařilo vypátrat.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Šokovaná žena po incidentu muže na místě konfrontovala. „Zeptala se ho, co to mělo znamenat, načež jí odpověděl, že na pánských záchodech bylo plno, omluvil se a odešel. Na základě oznámení se policisté pustili do vyšetřování případu a muže se jim podařilo vypátrat,“ uvedla mluvčí brněnské policie Andrea Cejnková.

Jak doplnila, jedná se o sedmadvacetiletého mladíka, který byl několikrát odsouzen za různorodou trestnou činnost. Vyšlo také najevo, že z obchodního centra odjel vozidlem, přestože má platný zákaz řízení.

Zanedlouho má také nastoupit na jeden rok do vězení za maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání a za ohrožení pod vlivem návykové látky. Ke svému jednání na dámských toaletách se mladý muž nepřiznal. „I přesto nyní čelí podezření z trestného činu výtržnictví, za který mu může soud uložit až dvouletý pobyt za mřížemi,“ doplnila mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám