Hlavní obsah

Motorkář zemřel po střetu s osobním vozem u Valašského Meziříčí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vsetín
Aktualizováno

U Valašského Meziříčí v sobotu odpoledne zemřel čtyřiatřicetiletý motocyklista po střetu s osobním autem. Nehoda se stala ve chvíli, kdy motocyklista auto předjížděl. Osobní vůz po havárii skončil na střeše, uvedl mluvčí hasičů Roman Žemlička.

Foto: HZS Zlínského kraje

U Valašského Meziříčí na silnici I/57 zemřel po střetu s osobním vozem čtyřiatřicetiletý motocyklista.

Článek

Nehoda se stala po 13:30 na silnici I/57 před Valašským Meziříčím. „Řidič motocyklu značky Suzuki i šestadvacetiletý řidič osobního vozu Audi jeli ve směru od Valašského Meziříčí na Vsetín. Vlivem nebezpečného předjíždění řidičem motocyklu došlo k nehodě. Auto havarovalo vpravo a motocykl vlevo. Zda došlo ke střetu, se vyšetřuje,” uvedla krajská policejní mluvčí Lenka Javorková.

Foto: HZS Zlínského kraje

Havarovaný vůz, který se střetl s motorkářem u Valašského Meziříčí na silnici I/57. Motocyklista na následky havárie zemřel.

Řidič osobního vozu byl podle policie lehce zraněn. „Dechová zkouška byla u něj negativní,” doplnila mluvčí. Po nehodě byla silnice zhruba půl hodiny uzavřena, poté byla doprava řízena kyvadlově.

Reklama

Výběr článků

Načítám