Hlavní obsah

Řidič na Příbramsku sešrotoval nákladní auto o svah. Z kabiny mnoho nezůstalo

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Příbram

Těžké zranění utrpěl ve čtvrtek řidič nákladního auta na Příbramsku poté, co vozem narazil do svahu. Auto je téměř na odpis a řidiče odvezl do nemocnice vrtulník.

BEZ KOMENTÁŘE: Vážná nehoda na PříbramskuVideo: www.pribram.cz

 
Článek

Nehoda se stala kolem deváté hodiny u Křepenic na silnici 119. „Nákladní auto tam z dosud nezjištěných příčin havarovalo do svahu. Silnice byla po dobu vyšetřování uzavřena. Příčiny nehody policisté vyšetřují,“ uvedl mluvčí policie Pavel Truxa.

Foto: www.pribram.cz

Zničené nákladní auto

„Muž utrpěl středně těžké zranění dolní končetiny a hrudníku. Po ošetření na místě byl vrtulníkem přepraven do pražské nemocnice v Motole,“ řekla Novinkám mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová.

Foto: www.pribram.cz

Havarované nákladní auto

Policisté vyšetřují také nehodu, která se stala po deváté hodině u obce Miličín na Benešovsku. Střetla se tam dvě osobní auta a zraněno bylo pět lidí.

„Vesměs to byla lehká zranění, dvě děti a dva dospělé převezli záchranáři po ošetření do nemocnice v Krči, jednoho dospělého se středně těžkým zraněním pak do Vinohrad,“ konstatovala Effenbergerová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám