Hlavní obsah

Žárlivá žena muže nejdříve zfackovala a poté pobodala dvěma noži

Právo, Miroslav Homola
Brno

Velmi svérázným způsobem řešila v pondělí v Brně partnerské spory čtyřiačtyřicetiletá žena. Ta po hádce hned dvěma noži zaútočila na svého dlouholetého partnera. Muž skončil s vážnými poraněními v péči lékařů. Ženu policisté obvinili z těžkého ublížení na zdraví, hrozí jí až desetiletý pobyt za mřížemi.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Žena se v pondělí večer vracela se svým dlouholetým druhem po oslavě narozenin domů, když se mezi oběma alkoholem posilněnými partnery rozhořela prudká hádka. V ní měla hlavní slovo právě žena, která, jak sama uvedla, udělala svému příteli žárlivou scénu, při které ho nejprve zfackovala a následně do něj strčila.

„Muž ztratil rovnováhu, narazil do dveří a rozbil skleněnou výplň. Žena poté vzala kuchyňský nůž a muže bodla do hrudníku. Poraněný si chtěl přivolat pomoc a telefonoval na záchranku, to ovšem paní roznítilo natolik, že vzala další nůž a muže bodla ještě jednou. Ten pak ztratil vědomí,“ popsala dramatické okamžiky policejní mluvčí Andrea Cejnková.

Na místo dorazili záchranáři i policisté. Žena všechny vpustila dovnitř. Lékař ihned poskytl první pomoc raněnému, který byl následně převezen do nemocnice. Útočnice putovala na policejní služebnu, kde měla dále co vysvětlovat.

Kriminalisté zjistili, že žena se obdobného jednání dopustila na svém příteli již v minulosti. Obvinili ji z těžkého ublížení na zdraví a podali návrh na vazbu. Útočnici hrozí až desetiletý trest vězení.

Reklama

Výběr článků

Načítám