Hlavní obsah

Policisté dva dny pátrali po sebevrahovi, našli ho zmrzlého na louce

Novinky, jap
Praha

Dva dny pátrali pražští policisté po pohřešovaném seniorovi z Lipenců, který doma zanechal vzkaz na rozloučenou a zmizel neznámo kam. V pondělí odpoledne byl muž nalezen umrzlý na louce.

BEZ KOMENTÁŘE: Pátrací akce po pohřešovaném seniorovi v LipencíchVideo: Novinky

 
Článek

„Rodina postrádala čtyřiasedmdesátiletého muže od soboty. V neděli tuto skutečnost oznámila policii, kdy ještě v průběhu nedělního dne na místo vyrazili policisté," řekl Novinkám policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Policisté v neděli procházeli v rojnicích velkou část Lipenců. Zaměřili se přitom především na místa, kam pohřešovaný senior rád chodil. Vrtulník bohužel nemohl kvůli špatným povětrnostním podmínkám vzlétnout. To mu počasí umožnilo až v pondělí. Pátrání policistům komplikoval sníh i mráz. V terénu strávili nedělní odpoledne a následně téměř celé pondělí.

„Dnes byl do pátrání zapojen také vrtulník letecké služby s termovizí, který propátrával okolí Lipenců ze vzduchu,” doplnil mluvčí.

V pondělí odpoledne byl muž nalezen zmrzlý nedaleko svého bydliště na louce v Lipencích. Tělo muže ohledal koroner záchranné služby společně s kriminalisty. Ti na těle neobjevili žádné známky cizího zavinění.

„Mohu potvrdit, že bylo nalezeno tělo čtyřiasedmdesátiletého muže,” sdělil policejní mluvčí Tomáš Hulan na místě novinářům.

Případem se kriminalisté i nadále zabývají.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám