Hlavní obsah

Tragická nehoda fiatu má třetí oběť, spolujezdec zemřel v nemocnici

– Třebíč

Třetí oběť má pondělní nehoda na Třebíčsku, při níž bourala dvě nákladní auta a jedno osobní. Informoval o tom ve čtvrtek mluvčí policie David Linhart. Do fiatu odbočujícího na vedlejší silnici, narazily dva náklaďáky. Devatenáctiletý spolujezdec zemřel v nemocnici.

Foto: Petr Horník, Právo

Ilustrační snímek

Článek

„Na následky zranění včera zemřel i třetí spolucestující z havarovaného osobního automobilu,“ uvedl ve čtvrtek Linhart bez dalších podrobností.

Nehoda se stala na silnici číslo 38 ve směru na Znojmo. Řidič fiatu tam odbočoval vlevo na obec Zvěrkovice a dával přednost nákladnímu vozu MAN. Z dosud nezjištěných příčin však do odbočujícího auta narazil 20letý řidič nákladního iveca. [celá zpráva]

Při nárazu vozidla Iveco do zadní části osobního automobilu Fiat bylo toto vozidlo odraženo a střetlo se nákladním automobilem MAN. Dva muži z fiatu ve věku 18 a 19 let zemřeli na místě. Řidič iveca byl převezen do nemocnice. U řidičů nákladních aut byla podle policie dechová zkouška negativní. Škoda byla vyčíslena na 440 tisíc korun.

Příčiny nehody policisté vyšetřují.

Jen pár desítek metrů odtud došlo k tragické nehodě naposledy v sobotu 16. listopadu – po čelním nárazu do protijedoucího nákladního auta se vzňala Škoda Fabia, v níž cestovali ve směru od Znojma tři muži (27, 33 a 38 let). Všichni tři na místě zemřeli. [celá zpráva]

Fabia po nárazu do kamiónu na Třebíčsku začala hořet, zahynuli tři lidéVideo: Jana Pechová, Právo

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám