Hlavní obsah

Lupič s maskou střílel na lékárníka a bil ho teleskopickým obuškem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bohumín

S maskou a vyzbrojený plynovou pistolí a teleskopickým obuškem přepadl v úterý neznámý lupič lékárnu v Bohumíně na Karvinsku. Při příchodu vystřelil, a když mu lékárník nechtěl vydat peníze, bil ho obuškem. Po pachateli policisté pátrají.

Brutální přepadení bohumínského lékárníka

 
Článek

Přepadení se odehrálo před pátou hodinou odpolední a detailně ho zaznamenala kamera. Lupič vpadl do prodejny, okamžitě vystřelil a chtěl peníze. Lékárník mu však dal jen drobné, což se muži nelíbilo.

„Následně pachatel několikrát udeřil lékárníka teleskopickým obuškem. Pak ze zbraně vystřelil a z prodejny utekl. Zbraň byla plynová pistole,“ uvedla mluvčí policie Zlatuše Viačková.

Foto: Policie ČR

Lupič střílí na lékárníka

Lupič byl střední postavy a vysoký asi 178 cm. Na sobě měl vojenský maskovací kabát Armády ČR, tzv. dubeňák kongo s kapucí přes hlavu. Vojenské maskovací kalhoty světle šedé barvy a sportovní obuv tmavé barvy s bílou podrážkou. Na obličeji měl masku, kterou používá hnutí Anonymous.

„Obracím se na případné svědky, kteří poznávají muže podle atypického maskování nebo oděvních součástek, aby nás neprodleně kontaktovali na linku 158,“ dodala mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám