Hlavní obsah

Při nehodě na Vyškovsku se zranilo pět lidí, zasahoval i vrtulník

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Při nehodě dvou osobních aut na Vyškovsku se v sobotu zranilo pět lidí. Auta se srazila na křižovatce silnice I/50 s odbočkou do Křižanovic. Policisté komunikaci kvůli odklízení následků havárie uzavřeli.

Foto: HZS Pardubického kraje

Ilustrační foto

Článek

Příčina střetu se zatím vyšetřuje, svou roli pravděpodobně sehrálo nepříznivé počasí. O nehodě informovaly mluvčí záchranné služby Hedvika Kropáčková a policie Andrea Cejnková.

Těžce zraněnou ženu musel vrtulník přepravit s poraněním hlavy, hrudníku a pánve do fakultní nemocnice v Bohunicích. Ostatní skončili s lehkými poraněními v nemocnicích v Brně a ve Vyškově.

V jednom osobním autě cestovali čtyři lidé včetně batolete, které je v brněnské dětské nemocnici na pozorování. Ve druhém autě jel starší muž.

Řidiči musí využít alternativní trasy, objížďka stanovena není. Policie vzhledem k nepříznivému počasí - na většině území kraje prší a je mlha - apeluje na řidiče, aby jezdili opatrně a ohleduplně.

Uzavírka komunikace by měla skončit kolem 20. hodiny.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám