Hlavní obsah

Muž se ve Zlíně zřítil ze žebříku, pod stromem umíral několik hodin

Právo, jr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlín

Podzimní prořezávání stromů na vlastní zahradě zřejmě stálo život devětašedesátiletého muže ze Zlína. Pod stromem ho bez známek života našel soused. O události, která se stala v neděli, informovala v úterý mluvčí zlínské policie Monika Kozumplíková.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Starší muž často pracoval na zahradě. V neděli ráno ořezával větve stromu, který rostl na zahradě vedle rodinného domu,“ uvedla mluvčí. Podle policie muž vylezl na dva metry vysoký žebřík a ve výšce čtyř metrů uřezal první větev.

„Zřejmě ztratil rovnováhu a spadl z výšky hlavou na betonovou dlaždici. Šestatřicetiletý soused uviděl nehybného muže ležet pod stromem krátce před třetí hodinou odpoledne. Ihned zavolal na tísňovou linku 155 a podle pokynů záchranářů prováděl masáž srdce až do jejich příjezdu,“ řekla Kozumplíková.

Lékařka konstatovala smrt z prozatím neznámé příčiny, ke které mělo dojít kolem deváté hodiny ráno. Policisté případ šetří jako podezření z trestného činu usmrcení z nedbalosti. „Přesnou příčinu úmrtí stanoví až pitva,“ uzavřela Kozumplíková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám