Hlavní obsah

Autonehodu na Chebsku nepřežilo pětileté dítě

Novinky, kčt

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chebsko

Tragicky skončila úterní dopravní nehoda, k níž došlo před třetí hodinou odpoledne na silnici mezi Dolním Žandovem a přehradou Jesenice u Chebu. Čelní srážka dvou osobních aut si vyžádala pět zraněných a také smrt malého dítěte.

Foto: HZS Karlovarského kraje

Autonehoda na silnici mezi Dolním Žandovem a jesenickou přehradou si vyžádala smrt pětiletého chlapce.

Článek

Svědci ihned po oznámení nehody začali s resuscitací pětiletého chlapce. V ní pak po příjezdu pokračovali i hasiči a záchranná služba. Hoch přesto vážným zraněním na místě podlehl. Další zraněné dítě záchranáři převezli do nemocnice.

Pro řidičku jednoho z aut přiletěl na místo vrtulník. Řidič a spolujezdec druhého auta byli převezeni sanitkami do nemocnic v Chebu a Plzni. Do nehody se zapletl také kamión, jeho řidič však vyvázl bez zranění.

Foto: HZS Karlovarského kraje

Autonehoda na silnici mezi Dolním Žandovem a jesenickou přehradou si vyžádala smrt pětiletého chlapce.

Silnice č. 21 byla kvůli nehodě dočasně zcela uzavřená, provoz byl obnoven v úterý po sedmé hodině večer. Hasiči museli kromě odklízení trosek z havarovaných aut odstranit také uniklé provozní kapaliny z povrchu vozovky.

Reklama

Výběr článků

Načítám