Hlavní obsah

Zvrhlík nabízel v Praze 11leté dívce peníze za to, že ho sexuálně uspokojí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Po sexuálním zvrhlíkovi pátrají od září pražští kriminalisté. Jedenáctileté dívce měl nabízet peníze za to, že ho uspokojí. Školačka však naštěstí utekla a informovala policii.

BEZ KOMENTÁŘE: Podezřelého natočila kameraVideo: Policie ČR

 
Článek

Případ se odehrál 10. září na křižovatce ulic Roháčova a Zelenky Hajského na Praze 3, mluvčí policie Jan Daněk se v sobotu obrátil na veřejnost s žádostí o pomoc.

„Neznámý muž k dívce, která čekala na ulici na svou kamarádku, přistoupil chvilku před devatenáctou hodinou a nabídl jí peníze za to, když ho uspokojí rukou,“ uvedl Daněk.

Foto: Policie ČR

Muž je ve věku 30 až 40 let, má hubenou postavu s úzkými rameny a hnědé vlnité vlasy po ramena. Měl vousy nebo strniště a dioptrické brýle s černou obroučkou. Oblečený byl do fialového trika a džínů. Informace k totožnosti či pobytu přijme linka 158.

Zvrhlík je podezřelý z trestného činu svádění k pohlavnímu styku, za což vzhledem k věku oběti hrozí až pětiletý pobyt za mřížemi. Jak Daněk podotkl, dívce poskytl psychologickou pomoc policejní intervent.

Reklama

Výběr článků

Načítám