Hlavní obsah

V Praze na Bílé Hoře se srazila tramvaj s dodávkou

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Na Bílé Hoře v Praze se v pondělí večer střetla tramvaj s dodávkou. Záchranáři převezli do nemocnice řidiče auta, kvůli nehodě byl na půl hodiny obousměrně zastavený tramvajový provoz.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda dodávky a tramvaje na Bílé HořeVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala o půl osmé na křižovatce ulic Karlovarská a Čistovická. Ze zatím neznámých důvodů došlo ke střetu tramvaje a dodávky, v níž byl zraněn řidič. Podle svědků utrpěl krvácející zranění na hlavě. Řidiči tramvaje i cestujícím se nic nestalo.

Přivolaní záchranáři převezli řidiče dodávky po ošetření do nemocnice. Hasiči provedli protipožární opatření a asistovali dispečerům dopravního podniku.

Kvůli nehodě byl na zhruba půl hodiny obousměrně zastaven provoz tramvají, a to mezi zastávkami Bílá Hora a Vypich. Směrem na Karlovy Vary se vytvořila dlouhá kolona vozidel, silnice totiž byla v tomto směru průjezdná jen s opatrností.

Během vyprošťování nabouraného vozu museli policisté zastavit i automobilovou dopravu. Přesné okolnosti nehody se vyšetřují.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám