Hlavní obsah

Kamera zachytila bitku před jihlavskou diskotékou

Právo, pch

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jihlava

Pořádná mela zřejmě kvůli dívce se strhla o uplynulé neděli nad ránem u jihlavské diskotéky na sídlišti Březinovy sady. Horké hlavy museli přejet krotit městští i státní policisté. Drama zachytily kamery městského systému. Ve středu o tom informoval zástupce ředitele Městské policie Jihlava Stanislav Maštera.

BEZ KOMENTÁŘE: Bitka před jihlavskou diskotékouVideo: MP Jihlava

 
Článek

Policii podle Maštery přivolala tzv. třetí osoba, tedy člověk, který potyčku viděl, ale nebyl její účastník. Jakmile dorazili muži v uniformách, situace se zklidnila; to už ale bylo nutné přivolat zdravotnickou záchranku.

„Na místě zůstali zranění, které záchranáři odvezli do nemocnice. Po ošetření byli propuštěni,“ naznačil policejní mluvčí David Linhart, že o příliš závažné újmy na zdraví patrně nešlo. Podle mluvčí nemocnice Moniky Zachrlové se jednalo o tržné rány a zlomeniny.

Policie nyní případ vyšetřuje jako podezření na výtržnictví. „Nic bližšího zatím známo není, tedy ani počet osob, ani jejich věk či národnost, ani motiv,“ odmítl mluvčí vyjádřit se ke kolujícím informacím o tom, že do rvačky o dívku se zapletli i cizinci.

Jediné, co ze spekulací by se dalo označit za velmi pravděpodobné, je to, že ve věci sehrál svoji roli alkohol. Bitka se totiž odehrála před lokálem mezi pátou a půl šestou, tedy před nedělním svítáním.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám