Hlavní obsah

Cyklista uvízl pod kamiónem v Novém Jičíně, hasiči ho vytahovali hodinu

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový Jičín

Cyklistu, který uvízl pod koly nákladního automobilu, vyprošťovali v pátek odpoledne hasiči na jednom z kruhových objezdů v Novém Jičíně. Aby mohli zraněného muže předat záchranářům, museli nadzvednout tahač pomocí speciálních zvedacích vaků.

Foto: HZS MSK

Hasiči vyprošťující cyklistu, který spadl pod kola tahače

Článek

O nehodě informoval mluvčí moravskoslezských hasičů Marek Gašparín. Nehoda se stala o půl čtvrté odpoledne a míru zavinění vyšetřuje policie.

„Zraněný cyklista byl při příjezdu hasičů uvězněn pod předními koly tahače s návěsem přímo v prostoru jednoho z kruhových objezdů na ulici Sokolovské. Hasiči bezprostředně na to zahájili záchranné práce a po více než hodinu trvajícím komplikovaném vyprošťování zraněného cyklistu vyprostili. K nadzvednutí tahače a uvolnění zraněného cyklisty museli hasiči použít i pneumatické zvedací vaky,“ uvedl mluvčí.

Foto: HZS MSK

Cyklista spadl pod kamión na novojičínském kruhovém objezdu.

Hasiči poté zajistili místo dopravní nehody, provedli protipožární opatření a po úspěšné záchraně cyklisty zajišťovali opětovné zprůjezdnění frekventované komunikace.

Reklama

Výběr článků

Načítám