Hlavní obsah

Policie pátrá po devítileté dívce

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Frýdek Místek
Aktualizováno

Policie pátrá po devítileté dívce z Frýdku-Místku, kterou před týdnem na Mladoboleslavsku vyzvedla psychicky nemocná matka a odvezla ji neznámo kam. Vzhledem ke společenským vazbám nemocné ženy policie předpokládá, že se dítě může nacházet kdekoli na území České republiky.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Článek

Matka si dceru vyzvedla ráno 19. července u rodinné známé v obci Prodašice na Mladoboleslavsku. Pátrání vyhlásila policie v pondělí v systému dítě v ohrožení.

„Dívka je zdánlivého stáří od devíti do deseti let, je hubené postavy, vysoká od 140 do 145 centimetrů,“ uvedla mluvčí policie Lenka Sikorová.

Má tmavě hnědé dlouhé rovné vlasy a na očích nosí dioptrické brýle. „Žádáme osoby, které přišly s pohřešovanou dívkou do kontaktu nebo mohou sdělit jakékoliv informace týkající se jejího pobytu, aby neprodleně kontaktovaly telefonní číslo 725 849 700, linku 158 či nejbližší policejní služebnu,“ dodala policistka.

Reklama

Výběr článků

Načítám