Hlavní obsah

Autobus MHD se v Praze srazil s nákladním autem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

V Praze-Břevnově se v pátek ráno na křižovatce ulic Patočkova a Pod Královkou srazil autobus městské hromadné dopravy s nákladním automobilem. Lehce byli zraněni oba řidiči a dvě ženy z autobusu, další žena cestující v autobusu má středně těžká zranění.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Nehoda na pražském Břevnově

Článek

Nehoda se podle nich stala krátce před 05:45, podle informací mluvčího záchranářů Dominika Horna byl náraz silný. "Autobus MHD byl otočen hodně, odhadem o 90 stupňů," uvedl.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Nehoda na pražském Břevnově

Zraněné cestující ještě před příjezdem záchranky ošetřoval řidič autobusu, přestože byl také zraněný. Pracovníci záchranné služby na místě ošetřili pět zraněných osob, které rozvezli do střešovické a motolské nemocnice. Středně těžce zraněná žena utrpěla podle mluvčího úraz hlavy a měla zlomenou nohu.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Nehoda na pražském Břevnově

Křižovatka byla po nehodě uzavřená, opět průjezdná v obou směrech byla zhruba v 08:30. Policejní mluvčí Iveta Martínková k události bližší informace neměla. "Budou se jí zabývat policisté z dopravních nehod, kteří budou zjišťovat bližší okolnosti střetu," dodala Martínková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám