Hlavní obsah

Násilník ve Zlíně zmlátil ženu, protože stála autem na žluté čáře

Právo, jr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlín

Pěstí do obličeje mlátil jako smyslů zbavený třiatřicetiletou ženu dvaačtyřicetiletý surovec, kterého rozčililo, že jako řidička zastavila v centru Zlína u žluté podélné čáry a nereagovala na jeho upozornění, že tam s vozidlem nemá stát. Dokonce jí ještě svíral krk tak silně, že žena utrpěla zranění, se kterým se léčila několik týdnů.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Incident se odehrál v říjnu, policie o něm informovala ve středu po obvinění útočníka.

„Žena přijela k poliklinice, kde u chodníku zastavila a čekala na svou kolegyni, které chtěla předat obálku a zase odjet. K jejímu vozu přišel cizí muž a přes zavřené okýnko na ni gestikuloval a tvrdil, že špatně stojí. Žena si ho nevšímala. Muž pořád dokola opakoval, že tam nesmí stát. Řidička ho požádala, aby jí dal pokoj, a dívala se jinam,“ informovala mluvčí zlínské policie Monika Kozumplíková.

V dalších okamžicích už šlo řidičce o zdraví. „Muž se po několika minutách rozčilil natolik, že ženu vytáhl z auta, udeřil ji několikrát pěstí do obličeje a držel ji v pevném sevření kolem krku až do doby, než jiná paní zavolala policisty. Vyděšené a překvapené řidičce způsobil zranění krku, se kterým se léčila několik týdnů,“ dodala mluvčí.

Policie obvinila dvaačtyřicetiletého muže z Otrokovic z trestných činů výtržnictví a ublížení na zdraví. V případě uznání viny a odsouzení hrozí dosud netrestanému muži až tři roky vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám