Hlavní obsah

Auto na Hodonínsku se v protisměru srazilo s kamiónem, řidič zemřel

– Brno • Aktualizováno

Třiatřicetiletý řidič v úterý ráno na Hodonínsku zahynul poté, co jeho vůz vyjel do protisměru a srazil se s kamiónem. Další vážná nehoda se stala na Brněnsku u Tvarožné, kde se srazilo auto s autobusem a zranili se tři lidé, z toho jeden těžce.

Foto: HZS Jihomoravského kraje

Při nehodě na Hodonínsku zemřel řidič

Článek

Před nehodou na Hodonínsku na hlavním tahu I/55 poblíž křižovatky se silnicí na Brno vyjel řidič osobního auta dosud z nezjištěných příčin do protisměru, kde se střetl s kamiónem. Srážku nepřežil.

Foto: HZS Jihomoravského kraje

Při nehodě na Hodonínsku zemřel řidič

Řidiče kamiónu převezli záchranáři na vyšetření do nemocnice. "Silnice bude uzavřená zhruba do 12:00 nejen kvůli vyšetřování, ale i kvůli vyčištění vozovky, protože na ni vyteklo poměrně hodně oleje," doplnil mluvčí policie Petr Zámečník.

Srážka autobusu s autem u Tvarožné

Při nehodě auta a autobusu u Tvarožné museli hasiči řidiče auta vystříhat a záchranáři ho s těžkým zraněním převezli vrtulníkem do nemocnice. Další dva spolujezdci v autě utrpěli lehká zranění. V autobuse se nikdo nezranil.

Foto: HZS Jihomoravského kraje

Srážka s autobusem si vyžádala tři zraněné

Policisté nehodu vyšetřují, podle hasičů šlo pravděpodobně o přímý čelní střet. "Auto bylo hodně rozbité," řekl mluvčí jihomoravských hasičů Jaroslav Mikoška.

Policisté řidiči autobusu odebrali krev, podle prvního testu alkohol před jízdou nepil.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám