Hlavní obsah

Řidič v Praze vylétl ze silnice, zdemolované auto skončilo po 100 metrech ve strouze

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Dva osobní vozy se střetly v neděli večer na Rozvadovské spojce v Praze 5. Jedno z aut vylétlo po střetu ze silnice a po sto metrech skončilo v odvodňovací strouze.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda dvou vozidel na Rozvadovské spojceVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala přímo před policejní služebnou. Řidič stříbrného chrysleru naboural ze zatím neznámých příčin do vozidla jedoucího před ním. To následně vyjelo mimo silnici, kde porazilo plastový ukazatel a jen těsně minulo billboard. Vůz pokračoval přibližně dalších sto metrů, než se zastavil o křoví v odvodňovací strouze.

Policisté z oddělení hlídkové služby, kteří sídlí jen několik metrů od místa střetu, uslyšeli silnou ránu a vyběhli se podívat ven ze služebny. Zraněnému řidiči přivolali na místo záchrannou službu, ta ho převezla do nemocnice. Hasiči odpojili akumulátor a zajistili vůz proti požáru.

Přesné okolnosti nehody vyšetřují dopravní policisté. Jako možné příčiny nehody se jeví nevěnování se řízení, případně mikrospánek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám