Hlavní obsah

Muže na Opavsku přejel traktor s fekáliemi, na místě zemřel

Opava
Aktualizováno

O život přišel v pátek ráno v Ludgeřovicích na Opavsku pětasedmdesátiletý muž, kterého přejel traktor s vlečkou s fekáliemi. Seniora přejel třiapadesátiletý traktorista, který zřejmě nedával pozor. Informoval o tom policejní mluvčí René Černohorský.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

K neštěstí došlo v 6.30 hodin v Ludgeřovicích-Vrablovci. Podle prvních poznatků policie převážel traktorista v cisterně fekálie a zastavil se u jednoho domu, kde se dal do řeči s důchodcem. „Zda se ptal na cestu nebo adresu je v šetření, ale jakmile se dobavili, sedl do traktoru a aniž by se pořádně rozhlédl, tak se rozjel. V té době se však starší muž ještě nacházel u vlečky, skončil pod jejími koly,“ popsal tragédii opavský policejní mluvčí René Černohorský.

Podle mluvčího moravskoslezských záchranářů Lukáše Humpla zůstal muž zaklíněný pod cisternou. „Nejevil známky života. Po jeho vyproštění zjistil zasahující lékař, že postižený utrpěl mnohočetná poranění,“ uvedl Humpl.

Muž zraněním na místě podlehl, přivolaný lékař už pouze konstatoval smrt. Dechová zkouška u traktoristy byla podle Černohorského negativní. „Celý případ je ještě v prověřování,“ doplnil policejní mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám