Hlavní obsah

Zvrhlík číhal v metru, v Letňanech se před obětí obnažil a požadoval sex

Praha

Pražští kriminalisté hledají zvrhlíka, na začátku října v hlavním městě obtěžoval ženu. V metru před ní masturboval, a když vystoupila, nabízel jí peníze za sex. Žena ho odmítla a utekla.

BEZ KOMENTÁŘE: Zvrhlíka natočily kameryVideo: Policie ČR

 
Článek

Policie ve čtvrtek zveřejnila případ, který se odehrál 4. října nad ránem ve vagónu metra linky C mezi stanicemi Nádraží Holešovice a Letňany.

„Neznámý muž po celou dobu upnutě sledoval mladou ženu, která s ním seděla ve vagónu. Muž však nezůstal pouze u sebeuspokojování a při výstupu z metra ve stanici Letňany tuto ženu oslovil a kladl ji nevhodné návrhy,“ popsal mluvčí policie Jan Daněk.

Oběť zvrhlíka slušně odmítla a odešla na zastávku. Muž ji ovšem sledoval a na zastávce ji znovu oslovil. Chtěl od ní pomoc s masturbací a nabídl jí peníze, vystrašená žena ho odmítla a utekla.

Foto: Policie ČR

Muž obtěžoval dívku

„Muž se jí svěřil s tím, že po celou dobu, co v metru onanoval, sledoval právě ji. Pachatel pak odjel autobusem číslo 140 směrem do Čakovic,“ konstatoval Daněk.

Muž byl ve věku okolo 30 let, vysoký asi 175 cm. Měl snědší pleť, tmavé oči a krátce střižené tmavé vlasy. Oblečený byl do tmavé bundy a světlých kalhot. Na krku měl výrazné tetování. Mluvil česky, bez přízvuku.

Kriminalisté by rádi mluvili jak se svědky incidentu, tak s lidmi, kteří ho na záběrech poznali. Zároveň však prosí případné další oběti, aby se ozvaly na tísňovou linku 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám