Hlavní obsah

V lese na Rokycansku našli dvě těla

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

V lese poblíž Mýta na Rokycansku našli kriminalisté ve čtvrtek večer dvě lidská těla. K případu vyjeli také detektivové z pražské mordparty. Za jakých okolností policie těla objevila, není zatím jasné.

BEZ KOMENTÁŘE: Nález dvou lidských těl na RokycanskuVideo: Novinky

 
Článek

„Mohu pouze potvrdit, že pražští kriminalisté vyjížděli dnes večer na Rokycansko,“ řekla Novinkám mluvčí pražské policie Iveta Martínková bez dalších podrobností. Případ je podle ní na samotném počátku, více informací by policie mohla uveřejnit v pátek.

Jak zjistil reportér Novinek na místě, kriminalisté ohledávali těla na okraji lesa, poblíž silnice mezi Mýtem a Těškovem. S největší pravděpodobností museli odtlačit i několik pokácených stromů, které na místě zanechali lesní dělníci. Poblíž klád pak bylo nalezeno požářiště, ve kterém ležely zbytky ohořelého oblečení a igelitových pytlů. Zda byla těla na místě spálena, není jasné.

„Našli jsme ostatky dvou lidských těl. Nyní bude probíhat důsledné vyšetřování. Bližší informace sdělíme zítra,“ řekl na místě novinářům pražský kriminalista Jan Andrle.

Policisté z pražské pořádkové jednotky z místa odvezli nákladním vozem zajištěné věci. Pravděpodobně se jedná o důležité stopy.

Reklama

Výběr článků

Načítám