Hlavní obsah

V převráceném traktoru čtyři zraněné děti, řidič byl pod vlivem alkoholu a drog

Právo, jr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čtyři děti utrpěly zranění, z toho jeden chlapec těžké, když se s nimi v sobotu na Kroměřížsku převrátil traktor řízený sedmatřicetiletým opilým a zdrogovaným mužem. Z místa nehody v Strabenicích transportoval těžce zraněného osmiletého hocha vrtulník do nemocnice v Brně.

Foto: Policie ČR

Opilý a zdrogovaný traktorista vezl čtyři děti, všechny skončily v nemocnici.

Článek

„Včera o půl osmé večer vyjížděli dopravní policisté k vážné nehodě, ke které došlo v obci Strabenice na Morkovicku. Sedmatřicetiletý muž usedl za volant traktoru po předchozím požití alkoholických nápojů. V zatáčce nezvládl řízení a s traktorem se převrátil. Ve vozidle v tu chvíli kromě něj seděly ještě čtyři děti,“ sdělila mluvčí kroměřížské policie Barbora Balášová.

Osmiletý chlapec utrpěl těžká zranění, se kterými byl vrtulníkem transportován do nemocnice v Brně. Další tři děti, ve věku pět, deset a jedenáct let, vyvázly s lehkým zraněním. Záchranka je převezla do kroměřížské nemocnice.

„Řidič nadýchal 2,21 promile, ale nejen to, pozitivní byl i test na drogy. Na traktoru vznikla škoda za dvacet tisíc korun. Za ohrožení pod vlivem návykové látky a těžké ublížení na zdraví z nedbalosti hrozí muži až čtyři roky vězení. Dopravní policisté nehodu i nadále vyšetřují,“ řekla Balášová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám