Hlavní obsah

Pumpař v Praze vystřelil na údajného lupiče. O pomoc pak volali oba

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Rozlousknout na první pohled jednoduchý případ budou muset pražští kriminalisté. Vyjeli k ohlášenému přepadení čerpací stanice, kde obsluha vystřelila z plynové pistole po údajném lupiči. Ten ovšem tvrdí, že nikoho přepadnout nechtěl a pouze má spory se svým známým, který na benzínce pracuje.

BEZ KOMENTÁŘE: Čerpadlář vystřelil na údajného lupičeVideo: Novinky

 
Článek

Incident se odehrál v neděli před desátou hodinou na čerpací stanici Agip na Štěrboholské spojce v Praze 5. Údajný lupič na místo dorazil malou dodávkou s ústeckou značkou.

„Nejprve volal muž z obsluhy s tím, že zákazník po něm chtěl finanční hotovost, a tak vytáhl plynovou pistoli. Hned po něm volal zákazník, že na pumpě došlo k nějakému konfliktu a obsluha na něj tasila zbraň,“ popsala Novinkám mluvčí policie Iveta Martínková.

Později policie zjistila, že se oba muži dobře znají a mezi sebou mají nevyjasněné spory. Detektivové vyšetřují případ jako loupež, podle Martínkové ale pravděpodobně dojde k překvalifikování činu. „Je možné, že nakonec bude kvalifikován jako přestupek,“ uvedla mluvčí.

Čtyřiatřicetiletého pumpaře i údajného 48letého lupiče sanitky odvezly do nemocnice na ošetření.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám