Hlavní obsah

Cyklistka zemřela při střetu s autem

Právo, ČTK, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový Jičín

Tragická dopravní nehoda se stala ve čtvrtek na hlavním silničním tahu mezi Novým Jičínem a Fulnekem. Osobní auto tam srazilo cyklistku, která svému zranění na místě podlehla. O nehodě informoval mluvčí moravskoslezské záchranky Lukáš Humpl.

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto

Článek

Nehoda se stala nedaleko Kunína ve čtvrtek odpoledne. Řidič auta podle mluvčího novojičínské policie Petra Gřese nezvládl řízení, v pravotočivé zatáčce dostal smyk, vjel do protisměru a tam srazil ženu na kole.

„Cyklistka utrpěla při střetu s vozidlem poranění hlavy, které bylo neslučitelné se životem a  podlehla jim ještě před příjezdem posádky,“ uvedl mluvčí.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Záchranáři na místě nehody ošetřili dvacetiletého muže, jenž cestoval v automobilu. „Pacient byl při vědomí, utrpěl poranění lehkého rázu v oblasti horní končetiny. Poté, co mu byla poskytnuta první odborná pomoc na místě události, byl posádkou záchranné služby transportován do nemocnice v Novém Jičíně a předán na tamní chirurgickou ambulanci,“ doplnil Humpl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám