Hlavní obsah

Kvůli tragické nehodě na Královéhradecku se vytvořila kolona, zabil se v ní motorkář

Novinky, mik

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dohalice

U obce Dohalice na Královéhradecku havarovala v pondělí dvě vozidla, při čemž se těžce zranil spolujezdec fabie. Její řidič svým zraněním v nemocnici podlehl. Posádka citroënu vyvázla s lehkými zraněními. Za kolizí se vytvořila kolona. Při brzdění se v ní srazili dva motorkáři. Pětatřicetiletý muž nepřežil. O události informovala mluvčí královéhradecké policie Iva Kormošová.

Foto: Policie ČR

Řidič fabie v nemocnici zemřel.

Článek

„Po střetu byla obě vozidla odhozena až na protější pole, kde citroën začal hořet. Při nehodě utrpěl 38letý řidič fabie těžké zranění, jeho spolucestující středně těžké zranění a 39letý řidič citroënu i jeho spolujedoucí lehké zranění,” řekla Kormošová s tím, že řidič fabie později v nemocnici zemřel.

Foto: Policie ČR

U Dohalic nejprve bourala dvě auta.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Poté se vytvořila v obou směrech kolona, která se stala předzvěstí dalšího tragického úmrtí. „V 17.45 ke koloně vozidel ze směru od Hořic přijížděli za sebou tři motorkáři. První z nich zastavil u krajnice, druhá motorkářka, než stačila zastavit, tak ji třetí srazil a narazil do posledního stojícího vozidla,” sdělila Kormošová.

Foto: Policie ČR

V koloně havarovali motorkáři, jeden z nich zemřel.

Motorkářka se při pádu na zem lehce zranila. Pětatřicetiletý motorkář bohužel takové štěstí neměl a přes veškeré úsilí lékařů boj o život prohrál. Žádný z řidičů neměl podle policie alkohol v krvi.

Foto: Policie ČR

V koloně havarovali motorkáři, jeden z nich zemřel.

„Na místě dopravních nehod zasahovaly všechny složky Integrovaného záchranného systému včetně vrtulníku. Komunikace byla zcela neprůjezdná až do 21.30,” uvedla Kormošová.

Reklama

Výběr článků

Načítám