Hlavní obsah

Požár na ragbyovém hřišti v Říčanech napáchal škody za stovky tisíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zázemí ragbyového hřiště v Říčanech u Prahy v sobotu večer zachvátil požár. Hasiči zápasili s plameny zhruba dvě hodiny a poté ještě místo dohašovali. Škodu vyčíslili na půl miliónu korun, uchránit se podařilo hodnoty za 600 000 korun. Příčinu vyšetřovatelé zjišťují, řekla mluvčí krajských hasičů Lenka Kostková.

V Říčanech hořelo na ragbyovém hřištiVideo: Novinky

 
Článek

Událost byla hlášena před 18:00. Na místo přijely čtyři jednotky profesionálních a dobrovolných hasičů. Požár uvnitř šaten se jim podařilo rychle zlikvidovat, ale plameny se šířily dál pod plechovou střechou. Hasiči ji proto museli rozebírat.

Ještě kolem 21:30 chodilo několik hasičů po střeše šaten a pečlivě ji kontrolovali. K budově měli přistavené žebříky a místo osvětlovali.

Požár v centrální části Říčan vzbudil pozornost místních lidí. Lokalita kolem Lázeňské louky je totiž častým cílem procházek. Na situaci dohlížela policie, která zahradila vchod na hřiště páskou. Ulici před stadionem téměř zablokovaly dva autobusy, které sem přijely pro sportovce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám