Hlavní obsah

V županu a pantoflích křižoval opilý řidič noční Ostravu

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Bujaré Vánoce měl určitě 46letý muž, který vyrazil v noci na čtvrtek volkswagenem po Ostravě. Nejenže jel s autem, které mělo proražené pneumatiky, navíc se také zapomněl obléct. Na projížďku totiž vyjel v županu a pantoflích. Policisté mu naměřili 2,4 promile alkoholu.

Foto: maž, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Před jednou hodinou v noci si hlídka všimla auta jedoucího po silnici v Mariánských Horách i přesto, že mělo defekt na obou levých pneumatikách. Na výzvy k zastavení řidič auta nereagoval a pokračoval v jízdě. Později už jel vůz pouze po discích, neboť v důsledku jízdy se sesunuly pneumatiky,” popsala začátek případu mluvčí policie Gabriela Holčáková.

Řidič VW Passat zastavil až na parkovišti, kde z auta doslova vypadl. Policisté, kteří mu pomohli vstát, se nestačili divit, v čem muž vyjel do ostravských ulic. Byl oblečený do županu, spodního prádla a pantoflů.

Přístroj na zjištění alkoholu v dechu ukázal hodnotu 2,4 promile alkoholu. Policisté proto řidiče převezli na služebnu k vystřízlivění, poté si vyslechl podezření z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám