Hlavní obsah

Kamión narazil na Kladensku do mostu, při další nehodě se nedaleko střetla dvě auta

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tuřany (Kladensko)
Aktualizováno

Smrtelná nehoda se stala v sobotu časně ráno na silnici I/7 poblíž Tuřan na Kladensku. Řidič kamiónu, který převážel osobní auta, tam narazil do mostního pilíře. Muž za volantem na místě zemřel, kamión zůstal pod mostem zaklíněný. Nedaleko nehody kamiónu před polednem došlo k další havárii, zemřel při ní řidič osobního auta.

Foto: HZS Středočeského kraje , ČTK

Řidič při nárazu do mostního pilíře zemřel

Článek

Nehoda kamiónu se podle mluvčí středočeské policie Soni Budské stala kolem 6:30 ve směru na Chomutov. Policisté dopravu odkláněli na 24. kilometru, řidiči se na silnici vráceli zpět na 27. kilometru. Příčiny a další okolnosti nehody zjišťují policisté.

Foto: Novinky.cz s použitím Mapy.cz

Nákladní souprava se zaklínila pod most, který zkontroluje také statik. Nákladní auto převáželo devět nových osobních aut. Řidič narazil do mostního pilíře v plné rychlosti při sjíždění ze silnice.

Foto: HZS Středočeského kraje, ČTK

Zaklíněný kamión pod mostem

„Lékař na místě konstatoval smrt,“ uvedla mluvčí hasičů Lenka Kostková.

Nehoda se stala na dvouproudé silnici I/7 u sjezdu na Lotouš. Na silnici I/7 navazuje rychlostní silnice R7 se čtyřmi pruhy. Tento tah je jednou z hlavních spojnic Prahy s Chomutovem a hranicemi s Německem.

Další tragická nehoda

K další tragické havárii došlo nedaleko o několik hodin později na stejném silničním tahu. Na 8. kilometru R7 ve směru na Chomutov u Stehelčevsi se čelně srazila dvě osobní auta značky BMW a Peugeot. Nehoda si vyžádala jeden lidský život.

Foto: HZS Středočeského kraje, ČTK

Při čelním střetu dvou osobních aut zemřel jeden z řidičů

„Při nehodě zemřel muž ročník 1967,“ řekla Novinkám mluvčí Soňa Budská. Žena z havarovaného BMW byla těžce zraněna. K havárii došlo krátce po čtvrt na dvanáct dopoledne.

Foto: HZS Středočeského kraje, ČTK

Při čelním střetu dvou osobních aut zemřel jeden z řidičů

Policisté pátrali po řidiči BMW, který z místa nehody odešel. "Je možné, že byl v šoku," uvedla Budská. Policisté muže později našli na ulici v Kladně a převezli jej k ošetření do nemocnice. "Dechová zkouška na alkohol byla negativní. Příčiny nehody vyšetřujeme," dodala Budská.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám