Hlavní obsah

Dáma za volantem nadýchala přes čtyři promile

Právo, Miroslav Homola

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Sedmatřicetiletá žena z Brna usedla ve středu za volant, přestože byla silně opilá. Policisté jí naměřili téměř čtyři a půl promile alkoholu v dechu.

Foto: Policie ČR

Originální parkování namol opilé řidičky

Článek

„Před 17. hod. nám oznámila projíždějící řidička podivné chování tmavého fordu, jehož řidička mířila po Vídeňské ulici po obslužné komunikaci směrem do centra. Jevilo se jí, že má žena buď nějaké zdravotní potíže, nebo není střízlivá. Policisté okamžitě začali po podezřelém vozidle pátrat,“ uvedl k případu policejní mluvčí Pavel Šváb.

„Vzápětí nám volali pracovníci záchranné služby, že zasahují u nehody se značně opilou účastnicí. Policisté dorazili na místo a dali sedmatřicetileté ženě dýchnout. Na displeji přístroje svítila hodnota 4,3 promile alkoholu,“ konstatoval mluvčí policie.

Foto: Policie ČR

Originální parkování namol opilé řidičky

Žena, která kromě vlastního auta poškodila i kovovou sklápěcí zábranu parkovacího místa, putovala do nemocnice už bez řidičského průkazu. Jakmile vystřízliví, bude se zodpovídat z řízení pod vlivem návykové látky. Za nehodu pod vlivem alkoholu je možno uložit až tříletý trest odnětí svobody.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám