Hlavní obsah

Muž zapadl do kontejneru na elektroodpad, trčela mu jen ruka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

České Budějovice

Českobudějovičtí strážníci za sebou mají další neobvyklý případ. Na konci minulého týdne pomáhali muži, který uvízl v kontejneru na elektroodpad. Z nádoby trčela jen ruka, které si všimli řemeslníci. Podle mluvčího strážníků Václava Supa tam muž hledal odpadky a pak se nemohl dostat ven.

Foto: MP České Budějovice

Muž byl zaklíněný v kontejneru.

Článek

„V pátek jsme dostali oznámení od řemeslníků pracujících na rekonstrukci domu, že na křižovatce ulic Družstevní a U Lávky je při pohledu z protějšího domu vidět lidská ruka trčící z kontejneru na elektroodpad. Na místě pak hlídka zjistila, že je to pravda a že je muž v pořádku,“ konstatoval Sup.

Dále poznamenal, že strážníci dostávali muže z kontejneru jen velmi složitě.

„Jelikož se muž nemohl v kontejneru hýbat a byl zde zaklíněn, museli strážníci přetočit kontejner i s mužem na bok tak, aby se mohl pootočit. To se nakonec podařilo a muž, který vlezl do kontejneru po hlavě, se opět dostal do správné polohy tak, aby mohl za asistence strážníků vylézt ven,“ dodal Sup, že v tomto případ se vše obešlo bez jakýchkoli zranění.

Reklama

Výběr článků

Načítám