Hlavní obsah

Řidič vjel s autem pod kamión

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Uherské Hradiště
Aktualizováno

Vážným zraněním podlehl v pondělí hodinu po poledni po nehodě u Kunovic na Uherskohradišťsku řidič osobního auta. Zraněna byla i spolujezdkyně a dvě děti.

Foto: Policie ČR

Řidič vjel s autem pod kamión

Článek

„Vůz vjel pod projíždějící kamión, řidič osobního auta zemřel na místě,“ sdělil mluvčí uherskohradišťské policie Aleš Mergental.

„Řidič osobního vozidla, který střet nepřežil, zůstal zaklíněn ve vraku. Další čtyři osoby z osobního vozidla, z toho dvě děti, byly převezeny zdravotnickou záchrannou službou do nemocnice,“ řekl mluvčí Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje Libor Netopil.

Foto: Policie ČR

Řidič vjel s autem pod kamión

Řidič nákladního vozidla, které zůstalo po nehodě převrácené mimo komunikaci s vysypaným nákladem, zůstal nezraněn. Shodou okolností do vysypaného nákladu cihel najelo další osobní vozidlo, u kterého došlo pouze k menšímu poškození podvozku.

„Situace si vyžádala vyslání psycholožky HZS Zlínského kraje, která bude poskytovat posttraumatickou pomoc účastníkům nehody a jejich blízkým,“ sdělil Netopil.

Nehoda a odstraňování následků zkomplikovaly dopravu na frekventované silnici I/50, která je hlavním tahem na Slovensko. V odpolední špičce se tvoří kolony. Před 15. hodinou hasiči zahájili vyprošťování těla z vraku vozidla.

Reklama

Výběr článků

Načítám