Hlavní obsah

Autohrátky na bývalém letišti skončily zraněním dvou dívek

Právo, ib

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tachov

Zřejmě to měla být adrenalinová automobilová zábava několika mladých lidí, jejich hrátky na bývalém tachovském letišti ale skončily zraněním jedné z posádek.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Po ploše letiště se v úterý okolo desáté večer proháněly dva vozy – Volkswagen Golf řízený devatenáctiletým mladíkem a Renault Megane, za jehož volantem seděla jen o dva roky starší dívka.

„Obě auta měla jet ve stejném směru, avšak řidička měla náhle stočit řízení vozidla vlevo, čímž přejela do jízdní dráhy golfu, který jel po její levé straně,“ sdělila policejní mluvčí Dagmar Jiroušková. Mladík šlápl na brzdu, karambolu ale nezabránil a narazil do zadní části renaultu.

„Při střetu došlo ke zranění řidičky i její osmnáctileté spolujezdkyně – obě byly převezeny do nemocnice na ošetření,“ doplnila Jiroušková, podle níž byly dechové zkoušky obou aktérů havárie negativní. Případem se nyní zabývají policisté z tachovského obvodního oddělení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám