Hlavní obsah

U školy v Karviné našli oběšeného muže, doma pak jeho pořezanou exmanželku

Právo, Aleš Honus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karviná

Vraždu a následnou sebevraždu pravděpodobného pachatele vyšetřují policisté v Karviné. Nejprve našli před místní základní školou oběšeného pětasedmdesátiletého důchodce a o několik hodin později pak byla v bytě nalezena jeho o několik let mladší zavražděná exmanželka.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

O nálezu dvou mrtvých a také o hlavní vyšetřovací verzi informovala mluvčí moravskoslezské policie Soňa Štětínská. „Kriminalisté stanovili několik vyšetřovacích verzí. Prvotní výsledky prověřování nevyloučily verzi, že podezřelým z vraždy může být bývalý manžel, kterého policisté nalezli ráno oběšeného. Tuto hypotézu je však nutné potvrdit dalším prověřováním, které i nadále probíhá,“ dodala mluvčí.

Oběšeného muže, který podle neoficiálních informací žil jako bezdomovec, objevily v pondělí ráno děti při cestě do školy. Jeho bývalá žena byla nalezena o několik hodin později.

„Zemřela na následky řezných zranění způsobených cizí osobou. Kriminalisté prověřují veškeré informace, které s případem souvisí. Na místě zajistili stopy a dokumentují informace od případných svědků a dalších osob. Byla nařízena soudní pitva zemřelé,“ doplnila mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám