Hlavní obsah

Senior bez řidičáku odjel autem, od té doby je nezvěstný

Právo, mhr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olomouc

Policie pátrá po pětasedmdesátiletém Zdeňku Filipovi z Bělkovic – Lašťan na Olomoucku. Senior je nezvěstný od neděle, kdy z místa bydliště odjel a příbuzným dosud nepodal zprávu.

Foto: Policie ČR

Pohřešovaný Zdeněk Filip

Článek

„Pohřešování seniora nahlásila jeho vnučka, která dále uvedla, že její děda odjel z bydliště v neděli 5. května jeho vozidlem značky Renault Clio a do dnešního dne se nevrátil, ani o sobě nepodal žádnou zprávu. Senior nevlastní řidičský průkaz,“ řekla Právu v pátek policejní mluvčí Marie Štrbáková.

Pohřešovaný senior je podle ní střední postavy, vysoký kolem 170 centimetrů. Má modré oči, hnědošedé, rovné, krátké vlasy a čelní pleš.

„Prosíme občany, kteří pohřešovaného muže někde viděli nebo ví, kde se zdržuje, aby kontaktovali nejbližší policejní služebnu, nebo volali na linku 158,“ dodala Štrbáková. Policie podle ní vyzývá také muže, aby se ohlásil své rodině nebo se dostavil na nejbližší policejní služebnu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám