Hlavní obsah

Lupič si z banky v Aši odnesl stovky tisíc korun

Právo, vor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary
Aktualizováno

Řádově stovky tisíc korun si odnesl dosud neznámý lupič, který v úterý odpoledne přepadl Komerční banku na Hlavní ulici v Aši na Chebsku. Při přepadení nebyl nikdo zraněn. Policie zná popis pachatele a pátrá po něm.

Článek

„Jedná se o částku vyšší, než desítky tisíc, ale nižší, než řádově milióny korun,“ uvedla mluvčí karlovarské krajské policie Kateřina Böhmová na dotaz, kolik lupič v bance ukradl. Zatím policie nechce zveřejňovat všechny podrobnosti přepadení.

Pachatel měl ale podle informací Práva s sebou zbraň. „Nebudeme specifikovat v tuto chvíli, o jaký druh zbraně se jednalo,“ poznamenala policejní mluvčí. „Při přepadení nebyl nikdo zraněn,“ dodala.

Policie po přepadení provedla dopravní uzávěry po celém Karlovarském kraji, ale ty k dopadení pachatele nevedly. Zatím není zřejmé, jak pachatel z místa činu utekl, jestli autem nebo pěšky.

Policie má ale popis pachatele. „Hledáme muže 185 cm vysokého, který měl dlouhé černé vlasy stažené do culíku,“ uvedla Böhmová s tím, že muž měl na hlavě černou kšiltovku a na očích dioptrické brýle. Na sobě měl zelenou bundu se světlým proužkem na prsou a modré džíny. Na nohou hnědou koženou sportovní obuv.

„Vyšetřování loupežného přepadení na místě činu pokračuje,“ uvedla Böhmová s tím, že dopravní uzávěry byly po 16. hodině odvolány.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám