Hlavní obsah

Mladík na ulici v Brně ubodal příbuznou

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno
Aktualizováno

Brutální vraždu vyšetřují od úterního večera brněnští kriminalisté. Jednadvacetiletý mladík před domem napadl a pobodal svou známou. Ta útok nepřežila. Policisté mladíka o několik hodin později zadrželi v jedné vesnici na Blanensku.

Kriminalisté vyšetřují vraždu v BrněVideo: Prima FTV

 
Článek

Napadení se stalo v Nováčkově ulici po 18:00. Mladík si tam počkal na svou vzdálenou příbuznou, než přijde z práce, a brutálně ji napadl. Zasadil jí nejméně 30 ran. O případu jako první informovala TV Prima.

Svědci ihned zavolali záchranáře, jejich pomoc už ale byla zbytečná.

„Okamžitě se rozběhla rozsáhlá pátrací akce. Popis pachatele dostaly všechny hlídky v terénu a nakonec se podařilo zjistit, že mladý muž by mohl cestovat autobusem do jedné z obcí na Blanensku. Právě tam kolem 21:00 podezřelého zadržela hlídka policistů,“ informovala mluvčí policie Petra Vedrová.

Ve středu kriminalisté sdělili mladíkovi obvinění z vraždy, za což mu hrozí až 20 let vězení. O uvalení vazby rozhodne soud v nejbližších hodinách.

„Motivem vraždy se zabývají kriminalisté, pravděpodobně se jednalo o dlouhodobější spory mezi pachatelem a jeho obětí,“ uzavřela Vedrová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám