Hlavní obsah

V Praze se popraly dvě skupiny cizinců, na ulici zůstal ležet mrtvý muž

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Kriminalisté obvinili 33letého cizince z vraždy, která se odehrála v noci na sobotu v pražské Libni. Vraždě předcházela potyčka dvou skupin cizinců. Muži hrozí až 18 let za mřížemi.

Incident dvou skupin cizinců skočil vraždouVideo: Jiří Forman

 
Článek

„Policisté vyjeli krátce před půlnocí do ulice Podlipného k nahlášenému případu, po kterém zůstal na místě ležet muž, který nejevil známky života,“ uvedl mluvčí policie Jan Daněk.

Podle informací Novinek se tam poprala skupinka Vietnamců se skupinou ruskojazyčných osob. Po incidentu zůstal jeden muž ležet na zemi s bodnými poraněními.

„Případ nám byl nahlášen jako bezvědomí, krátce po našem příjezdu muž ale zemřel. Na těle měl bodné rány,“ informovala mluvčí záchranné služby Klára Fikejzová.

Kriminalisté zadrželi 33letého cizince, kterého obvinili z vraždy a podali podnět na vzetí do vazby. „V případě odsouzení hrozí trest odnětí svobody až na osmnáct let,“ sdělil mluvčí a dodal, že policie z taktických důvodů nebude sdělovat více informací.

Reklama

Výběr článků

Načítám