Hlavní obsah

Muž vlekl ulicí synovce, který mu chodil za družkou. Ten na kolenou prosil strážnici o pomoc

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Sedm let starou milostnou zápletku si pro policisty připravil 46letý muž, který po brněnských ulicích násilím vlekl 32letého synovce ke svému otci. Po cestě narazili na strážnici, kterou mladší muž na kolenou prosil o pomoc. Případem se bude zabývat přestupková komise.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Policisty k incidentu dvou mužů ve středu dopoledne přivolali strážníci městské policie, na které se obrátil poškozený. Šestačtyřicetiletý muž policisty překvapil starou a složitou zápletkou jejich sporu.

„Pachatel uvedl, že asi před sedmi lety objevil dopis, ze kterého vyplynulo, že mu jeho synovec chodí za družkou. A když ho ve středu potkal, tak to chtěl vyřešit. Lstí jej vlákal k sobě do bytu a konfrontoval domnělý milenecký pár. A protože oba zapírali, svému sokovi uštědřil pár facek,“ popsal případ mluvčí policie Pavel Šváb.

Muž se ale rozhodl, že to k vyřešení nestačí, a tak synovce vlekl po ulici k bydlišti svého otce, kterému si chtěl postěžovat a rovnou přivést původce problému.

Cestou muži narazili na strážnici, před kterou si mladší z mužů klekl na kolena a začal ji prosit o pomoc. Dodal, že muž po něm chce 50 tisíc korun.

„Oba skončili na služebně, odkud mladšího muže převezla záchranka do nemocnice k ošetření. Celá věc bude odevzdána na přestupkovou komisi k vyřešení,“ doplnil bez dalších podrobností mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám