Hlavní obsah

Policisté na Trutnovsku našli mrtvou ženu, pátrají po důležitém svědkovi

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Trutnov
Aktualizováno

Policisté nalezli v panelovém domě v Černém dole na Trutnovsku ve středu odpoledne mrtvou starší ženu. V souvislosti s tímto činem policisté pátrají po Martinu Havrdovi.

Foto: Policie ČR

Hledaný mladík

Článek

„Žena se od pondělí neozývala svým příbuzným, nezvedala telefony, a proto ve středu odpoledne přivolali hasiče, kteří byt otevřeli a nalezli 66letou ženu mrtvou,“ řekla Novinkám mluvčí policie Ivana Ježková a dodala, že lékař konstatoval násilné úmrtí. Přesnou příčinu smrti ale určí až nařízená soudní pitva.

Policie ale v souvislosti s tímto činem pátrá po důležitém svědkovi. Dvaadvacetiletý mladík by se měl pohybovat na území Vrchlabska a sousedních okresech.

Je vysoký 180 centimetrů, atletické postavy, má špičatý nos a hnědé krátké vlasy. Na sobě by měl mít tmavé rifle, mikinu s nápisem HORSEFEATHERS a na zádech hnědý batoh. Pokud občané narazí na uvedeného mladíka, měli by informovat linku 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám