Hlavní obsah

Agresivní opilec pokousal policistu, který mu nasazoval pouta

Právo, Miloslav Hradil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olomouc

Do nemocnice musel být převezen policista, který v úterý večer zasahoval s kolegou v Bělkovicích - Lašťanech na Olomoucku u potyčky mezi opilým mužem a jeho přítelkyní. Agresivní muž ho pokousal.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„V úterý ve 21.25 byli na základě oznámení vysláni dva policisté do domu v obci Bělkovice – Lašťany, kde slovně a fyzicky napadl svojí přítelkyni muž pod vlivem alkoholu. Ten jednoho z policistů při služebním zákroku, ve chvíli, kdy mu nasazoval pouta, kousl do levého předloktí,“ řekla Právu ve středu olomoucká policejní mluvčí Marie Štrbáková.

Násilník podle ní způsobil policistovi krvavou ránu na předloktí. Zranění si vyžádalo ošetření v nemocnici ve Šternberku. Agresivní muž byl převezen k vystřízlivění na protialkoholní záchytnou stanici v Olomouci.

„Nyní je podezřelý ze spáchání přečinu násilí proti úřední osobě a hrozí muž až čtyřletý trest odnětí svobody,“ dodala policejní mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám