Hlavní obsah

Na Děčínsku našli dva mrtvé muže, jeden ležel v potoce týdny

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká Kamenice / Šluknov

Těla dvou mrtvých mužů našli v sobotu po poledni na dvou různých místech Děčínska. Jedno leželo přes měsíc v potoce, ve druhém případě se jednalo o bezdomovce. Policie u obou nechá provést soudní pitvu, která určí příčinu smrti, řekla mluvčí policie Ludmila Světláková.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Policisté zatím nevědí, kdo zemřel v potoce v Mikulášovicích nedaleko Šluknova. "Na 80 procent se jedná o muže. Tělo už bylo v rozkladu a v potoce zřejmě leželo déle než měsíc. Před 13:00 hodin ho objevil náhodný občan," uvedla Světláková.

Zhruba o půl hodiny později volal policistům bezdomovec z České Kamenice, že za lavičkou na náměstí leží mrtvý muž. Toho se podařilo identifikovat.

"Jednalo se o 49letého muže z Jablonce nad Nisou, který žil v České kamenici delší dobu," uvedla policistka. Zatím nic nenasvědčuje tomu, že by muž zemřel násilnou smrtí. Kromě pitvy budou chtít v jeho případě policisté také toxikologické vyšetření, aby mimo jiné vyloučili otravu metanolem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám