Hlavní obsah

Televizor schoval pod bundu, pátrají po něm policisté

Právo, ch

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tábor

Neobyčejnou drzost prokázal neznámý zloděj v jedné z táborských prodejen elektroniky, z níž si v téměř v pravé poledne odnesl bez zaplacení televizor značky Samsung v hodnotě 5 999 korun. Přístroj jednoduše schoval pod bundu.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Při krádeži přístroje použil starý, ovšem osvědčený trik. Televizor ukryl pod bundu, kterou měl volně přehozenou přes rameno,“ uvedl táborský policejní mluvčí Miroslav Doubek. Je s podivem, že si krádeže nikdo nevšiml, odcizený televizor totiž není malý, má uhlopříčku 54 centimetrů.

Policistům se podařilo získat videozáznam celé události. Z krádeže na jeho základě podezírají mladíka ve věku asi 20 - 25 let, štíhlé, asi 175 centimetrů vysoké postavy. Mladík má krátké, tmavé vlasy. V době krádeže byl oblečen do šedého trička s krátkým rukávem a modrých riflových kalhot. Na nohou měl sportovní boty, na hlavě světle modrou kšiltovku. Přes rameno nesl přehozenou tmavě hnědou, zřejmě koženou bundu.

„Žádáme každého, kdo by mohl ke krádeži poskytnout jakoukoliv informaci, aby kontaktoval policisty táborského obvodního oddělení na telefonním čísle 974 238 700 či policejní lince číslo 158,“ požádal o pomoc Doubek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám