Hlavní obsah

Při zásahu u požáru trávy na Sokolovsku zemřel dobrovolný hasič

Právo, vor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary

O život přišel v neděli při zásahu u požáru trávy v Lomnici u Sokolova místní dobrovolný hasič. Při hašení upadl do bezvědomí, z kterého se již neprobral.

Foto: HZS Olomouckého kraje

ilustrační foto

Článek

„Dobrovolný hasič z místní jednotky v Lomnici na Sokolovsku upadl během zásahu do bezvědomí,“ uvedl mluvčí karlovarských krajských hasičů Martin Kasal. „I přes okamžitou pomoc od kolegů hasičů i od přivolané posádky záchranné služby konstatoval lékař smrt,“ dodal.

K hlášenému požáru trávy v Lomnici na Sokolovsku vyjížděli hasiči ze stanice Sokolov a dobrovolní hasiči z Lomnice v neděli krátce po páté hodině odpoledne.

„Během likvidace požáru upadl náhle jeden z lomnických dobrovolných hasičů do bezvědomí. Hasiči okamžitě zahájili oživovací pokusy a zároveň povolali na místo záchrannou službu, která v resuscitaci pokračovala. I přes veškerou snahu konstatoval lékař záchranné služby smrt. Co bylo příčinou této smutné události, nyní zjišťuje policie,“ uzavřel Kasal.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám