Hlavní obsah

Nahý muž pobíhal na rychlostní silnici

Právo, pko

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Nečekaná a na první pohled pro mnohé legrační scéna se naskytla v neděli v podvečer na rychlostní silnici R52 z Brna do Pohořelic. Nedaleko od jedné z benzínových pump se totiž po silnici potácel nahý muž.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Jeho vrávoravá chůze byla nebezpečná jak pro něj, tak pro projíždějící motoristy, naháč při svém pohybu vpřed totiž často prohrával boj se zemskou přitažlivostí a chůze byla proto proložená častými pády. Přítrž jeho cestě tak učinila až přivolaná policejní hlídka.

„Po krátkém pobytu v policejní cele pak opilec, který při orientační dechové zkoušce nadýchal 2,68 promile, putoval k vystřízlivění na záchytku. Mezi tím stačil hlídce sdělit, že ráno vyrazil na výlet na jih Moravy. Zastavil se na pivo, pobyl ve vinném sklípku. Proč a za jakých okolností přišel o oděv včetně bot, ale nedokázal vysvětlit, natož pochopit,“ prohlásil policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám