Hlavní obsah

Opilý řidič chtěl po bouračce policistům uplavat

Právo, jr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vsetín

Kuriózním útěkem se chtěl vyhnout důsledkům za zavinění dopravní nehody pod vlivem alkoholu jednadvacetiletý řidič v Bystřičce na Vsetínsku. Z místa nehody chtěl uplavat. V plavání byl však zdatnější policista, který sice zrovna nebyl ve službě, ale za viníkem rozplaval.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„V neděli odpoledne došlo v Bystřičce k dopravní nehodě, při které opilý řidič poškodil tři zaparkovaná auta a nakonec v protisměru narazil do traktoru. Řidič po nehodě skočil do přehrady a chtěl z místa uplavat. Policista mimo službu plaval za ním a na druhém břehu ho předal policistům ve službě. Mladík nadýchal téměř dvě promile,“ informovala v pondělí mluvčí vsetínské policie Lenka Javorková.

Policisté zjistili, že mladík má vysloven zákaz řízení. Mladý řidič je podezřelý z trestných činů maření výkonu úředního rozhodnutí a ohrožení pod vlivem návykové látky s trestní sazbou do tří let. Při dopravní nehodě způsobil na vozidlech škodu ve výši 200 000 korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám