Hlavní obsah

Při čelní srážce dvou motorek se zranily tři děti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Domažlice
Aktualizováno

Pět lidí se v neděli večer zranilo při nehodě v Chotiměři na Domažlicku, kde se srazily dva motocykly. Mezi zraněnými jsou také tři děti, které na jednom motocyklu převážel opilý třiačtyřicetiletý muž.

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto

Článek

Podle mluvčí záchranné služby Lenky Ptáčkové převezli záchranáři dvě děti se závažným poraněním na urgentní příjem plzeňské fakultní nemocnice, dva dospělé muže a jedno dítě na chirurgii domažlické nemocnice. "Účastníci nehody utrpěli především poranění hlavy a končetin," dodala Ptáčková.

Třiačtyřicetiletý muž podle policie vezl na motocyklu Yamaha tři děti ve věku osm, šest a čtyři roky. Pravděpodobně nedal přednost motocyklu Honda, který řídil osmnáctiletý muž. Motorky se čelně srazily, náraz odmrštil řidiče Hondy na nedaleký plot.

Oba řidiči se podrobili dechové zkoušce. U řidiče hondy byla negativní, u řidiče yamahy byl výsledek pozitivní s hodnotou 1,08 promile.

Při nehodě vznikla škoda 100 000 korun, okolnosti dále zjišťuje policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám