Hlavní obsah

Opilý otec usnul na schodech, o plačící dítě se museli postarat strážníci

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Do němoty se v úterý opil čtyřiatřicetiletý muž z Ostravy zrovna ve chvíli, kdy dostal na starost svou sedmiletou dceru a měl s ní jít oslavit dětský den. Po návratu domů muž rozbil sklo u kabiny výtahu a pak usnul na schodech. O dítě, které se nemohlo dostat domů, se museli postarat strážníci.

Článek

O případu informovala mluvčí ostravské městské policie Dana Klišová. „Na spícího a krvavě zraněného souseda na schodech bytového domu, který nereaguje na podněty a vedle nějž stojí jeho značně rozrušená nezletilá dcera, upozornil občan z Ostravy-Dubiny,“ uvedla mluvčí.

Strážníci po příjezdu zjistili, že opilý muž rozbil sklo dveřní kabiny u výtahu, o které se zranil, a potom usnul na schodech.

„Plačící dívenka strážníkům uvedla jméno a adresu své matky, která byla na místo přivolána. Matka byla poučena, že celá událost bude oznámena odboru sociálně právní ochrany dětí,“ dodala Klišová.

Pro zraněného muže si přijela záchranná služba, lékařka následně rozhodla o jeho převezení na protialkoholní záchytku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám