Hlavní obsah

Squatter brutálně napadl svou přítelkyni přímo na ulici

– Přerov
Právo, Miloslav Hradil

Žít s o čtyři roky mladším brutálním násilníkem ve squatu v Přerově čtyřiačtyřicetileté ženě zřejmě nevadilo. Trpělivě snášela jeho opakované útoky. Po tom posledním, kdy jí zůstaly v obličeji krvavé šrámy a musela být ošetřena v nemocnici, však možná názor změní.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Brutální napadení ženy, které se odehrálo ve čtvrtek na ulici v centru města, oznámila městským strážníkům náhodná svědkyně krátce po půl deváté večer.

„Motohlídce uvedla, že viděla muže, který měl údajně napadat neznámou ženu údery a kopy a následně jí tlouct hlavou o zem. Pak ji měl odtáhnout do jedné z vybydlených budov,“ řekl Právu v pátek zástupce ředitele Městské policie v Přerově Miroslav Komínek.

Na místě, kde se měl incident stát, se podle něj nacházelo velké množství krevních stop.

„Strážníci okamžitě vstoupili do označené budovy a nalezli zde dva muže a jednu ženu, kteří využívali budovu jako squat. Žena měla v obličeji krvavé rány, jak čerstvé, tak i staršího data. Údajný útočník tvrdil, že žena několikrát sama spadla, což svědci rezolutně popřeli. Muž byl zadržen a celý případ byl předán přivolané hlídce republikové policie,“ dodal Komínek.

„Žena byla převezena k ošetření do přerovské nemocnice,“ řekla Právu přerovská policejní mluvčí Miluše Zajícová. Proti útočníkovi bylo podle ní zahájeno trestní stíhání. Je podezřelý ze spáchání trestných činů ublížení na zdraví a výtržnictví. Hrozí mu až tři roky vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám